Termékek Menü

5LETELŐ játék

5LETELŐ játék Játssz velünk 1500,-Ft-os Csinálj Ékszert! kuponért!

5LETELŐ játék

Készíts egy ékszert az 5LETELŐ 1. számában található leírások alapján. Az elkészült ékszer fényképét töltsd fel facebook oldalunkra hozzászólásban, ehhez a képhez.
Akár több ékszerrel is pályázhatsz, csak mindegyik másik leírás alapján kell hogy készüljön, így növelheted nyerési esélyedet!
A feltöltött képhez írd be, az 5LETELŐ hányadik oldalán található az inspiráció ami alapján ékszered készült. :)

Nyeremény: 1500,-Ft értékű kupon a Csinálj Ékszert! webáruházba.

Játék időtartama: 2014.07.17-2014.07.31.

Sorsolás: 2014.08.01.

Részvételi feltételek:
A játékban a Csinálj Ékszert! webáruház regisztrált felhasználói vehetnek részt. Ezért kérjük azt a facebook profilt használd a képek feltöltésekor, amilyen névvel webáruházunkba regisztráltál. A nyerteseket e-mail-ben értesítjük, nevüket közzétesszük facebook oldalunkon, hírlevelünkben.
A pályamű és a pályázó fenti feltételeknek való megfelelését a sorsolás után állapítjuk meg, nemlegesség esetén újabb sorsolásra kerül sor.
A játék lebonyolításában a facebook Ireland Ltd. semmilyen formában nem vesz részt, csak a szükséges felületet biztosítja a képek feltöltéséhez.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus
Közösségi ikonok
    Pinterest facebook google+ Instagram YouTube
kicsi bannerek
Vásárlóink mondták rólunk:

"Sokszor vásárolok neten, de ezt a csomagom szerettem a legjobban:) Köszi az élményt !" K. Szilvia

"Köszönöm a csomagot! Imádtam. Az a helyzet, hogy legszívesebben minden héten rendelnék tőled (olyan jók az akciók és az új cuccok)... csak azt nem bírom anyagilag, de igyekszem :) Hamarosan ismét rendelek!" H. Marika

"Megérkezett a csomagom, amit olyan gondosan és igényesen készítettél össze, hogy úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna!" Sz. Zsófia

TOVÁBB >>>

Ékszerkészítés a facebookon