Termékek Menü

> Fagyis fülbevaló édesség rajongóknak!

Ínycsiklandó fagyis fülbevalók

Alexandra előállt egy ötlettel, Kreatív csapatunk tagja Soadyart pedig megvalósította! Így születtek a színes gombócos fagyis fülbevalók. Igazi csapatmunka eredménye! :)

Elkészítéséhez kevés dologra lesz szükséged, amik a következők:

fagyi függő dísz
szerelőkarika
fülbevaló akasztó
körömlakk

A fülbevaló megalkotása is pont annyira egyszerű, mint amilyen kevés hozzávalóból áll. A fagylalt gombócait fesd le különféle színű körömlakkokkal. A legjobb ha telt színű, matt körömlakkokat választasz, így elég lesz egy rétegben lekenned. Megvárhatod míg az egyes színek megszáradnak és csak utána viszed fel a következőt. De úgy is dönthetsz hogy nem vársz és egyszerre színezed az összes gombócot. Utóbbi esetben a körömlakkok egymásba folyhatnak, így még realisztikusabb lesz a fagyid! Sőt, ha lecsöppen, lefolyik, az sem probléma, hiszen a valódi fagyi is olvad a melegben! :)

Miután kifestetted a fagyikat és megszáradtak, szerelőkarikával rögzítsd őket a fülbevaló akasztóra. Ugye milyen egyszerű? Máris hordhatod!

<< Irány a webáruház

Kérdésed van? Szeretnéd elkészíteni, de elakadtál? Tekerj lejjebb és kérdezz! Örülünk ha válaszolhatunk! :) 

Vissza az 5letelőbe >>

Tartalomhoz tartozó címkék: okosblog
blog comments powered by Disqus
Közösségi ikonok
    Pinterest facebook google+ Instagram YouTube
kicsi bannerek
Vásárlóink mondták rólunk:

"Sokszor vásárolok neten, de ezt a csomagom szerettem a legjobban:) Köszi az élményt !" K. Szilvia

"Köszönöm a csomagot! Imádtam. Az a helyzet, hogy legszívesebben minden héten rendelnék tőled (olyan jók az akciók és az új cuccok)... csak azt nem bírom anyagilag, de igyekszem :) Hamarosan ismét rendelek!" H. Marika

"Megérkezett a csomagom, amit olyan gondosan és igényesen készítettél össze, hogy úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna!" Sz. Zsófia

TOVÁBB >>>

Ékszerkészítés a facebookon