Termékek Menü

> Gombékszerek készítése süthető gyurmából

Újabb variáció gombékszerek készítésére!

Korábbi cikkünkben már mutattunk alternatívát gombékszerek készítésére. Memelye jóvoltából itt is van a következő!

Elkészítéséhez szükséged lesz peremes ékszeralapra ami lehet medál, gyűrű, fülbevaló, karperec (magasabb pereművel könnyebb dolgozni), süthető gyurmára, textilre és ragasztóra.

A gyurmát csomagold be a textilbe, formázd a foglalatnak megfelelő méretűre, lapítsd el és süsd ki a foglalattal együtt. Ha a gyurma/textil dísz kijön a foglalatból sütés után, rögzítsd ékszerragasztóval!

Ugye hogy milyen egyszerű? Ezzel a technikával minden tányéros ékszeralkatrészbe tudsz imitált behúzott gombot készíteni!

Ha szeretnél részletesebben olvasni erről a technikáról, látogass el Memelye oldalára, ahol ráadásul kupont is találsz amivel az általa felhasznált alapanyagokat olcsóbban vásárolhatod meg júniusban!

<< Irány a webáruház

Kérdésed van? Szeretnéd elkészíteni, de elakadtál? Tekerj lejjebb és kérdezz! Örülünk ha válaszolhatunk! :) 

Vissza az 5letelőbe >>

Tartalomhoz tartozó címkék: okosblog
blog comments powered by Disqus
Közösségi ikonok
    Pinterest facebook google+ Instagram YouTube
kicsi bannerek
Vásárlóink mondták rólunk:

"Sokszor vásárolok neten, de ezt a csomagom szerettem a legjobban:) Köszi az élményt !" K. Szilvia

"Köszönöm a csomagot! Imádtam. Az a helyzet, hogy legszívesebben minden héten rendelnék tőled (olyan jók az akciók és az új cuccok)... csak azt nem bírom anyagilag, de igyekszem :) Hamarosan ismét rendelek!" H. Marika

"Megérkezett a csomagom, amit olyan gondosan és igényesen készítettél össze, hogy úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna!" Sz. Zsófia

TOVÁBB >>>

Ékszerkészítés a facebookon