Termékek Menü

Angyalhívó használata

Angyalhívó használata

Az angyalhívó ékszer két részből áll.

  • Egy nyitható medálból és
  • egy csengő gömbből.

Az angyalhívó medált egy kis kallantyúval lehet kinyitni és bezárni. A medál belseje üreges, nyitott állapotban ebbe helyezzük bele a csengő gömböt, majd visszazárjuk a kis kallantyút.

Ha a nyitható angyalhívó medálodba csengő gömböt szeretnél tenni, azt a színt válaszd, amelyik a legjobban tetszik. 
Ha ezek a csengő gömbök túl drasztikusak számodra (mert bizony minden egyes mozdulatodnál csilingelnek), a nyitható medálokba tehetsz ásványgyöngyöket is, akár több kisebb golyót egy nagy helyett!

Ne feledd! A csengő te magad vagy! Ha hiszel az angyalokban, a te rezgésed az, amit "meghall" az angyalod, onnan tudja ha éppen szomorú vagy vidám vagy. Az angyalhívó csengő medál valójában csak számodra megerősítés, téged emlékeztet az őrangyalod állandó jelenlétére.

Angyalhívó medálokhoz illő csengő gömb kiválasztása.

Webáruházunkban az angyalhívó medálok terméklapján ki tudod választani melyik csengő gömböt szeretnéd vele együtt a kosaradba rakni.
A termékkép mellett/alatt, a kosárba gomb felett látod a listát, és itt tudod kipipálni azt a csengő gömböt, ami a legjobban tetszik. Sőt! Akár többet is kiválaszthatsz és a kosaradba tehetsz egyszerre!

Az angyalhívó medálba illő maximális csengő gömb méretét mindig megtalálod a terméklapon, a termékleírásban. Ennél kisebb méretű golyót választhatsz, de nagyobbat semmiképpen, mert nem fog beleférni az angyalhívó medálba. 

Tartalomhoz tartozó címkék: cimke