Termékek Menü

CSI-KOS Ékszeralkatrészek Stopper rejtő

Stopper rejtő
A professzionális megjelenéshez


A stopper rejtő egy nagyszerű új fejlesztés. Segítségével stoppereid úgy fognak kinézni, mintha gyöngyök lennének. Olyan egyszerű... olyan profi.
Sokunkat zavar a ha az aprócska kerek vagy cső alakú alkatrész laposra van nyomva. Persze megoldás lehet egy stopper nyomó fogó is, de mostantól ezzel az alkatrésszel megszűnik ez a rossz érzés, minden lapos stopperből aprócska gyöngyöt varázsolhatunk! Ehhez nincs másra szükséged, mint egy kicsit nagyobb stopper rejtőre, mint amekkora a felhasznált stopper.
Alapvetően a stopper rejtő méretét az összezárt alkatrész átmérőjéből határozzák meg. Tehát ha a mérete 3mm-ben van megadva, az azt jelenti, hogy összenyomott állapotban az átmérője kb. 3 mm. Ez alapján már könnyen el tudod dönteni, hogy az adott stopper rejtő megfelelő méretű-e számodra.
Amennyiben cső alakú stoppert használsz, mindig annak hosszát vedd elsődlegesen figyelembe!

Stopper rejtőinket az Egyéb alkatrész kategóriában találod meg.

Szeretnéd tudni hogyan kell használni? Ide kattintva elolvashatod!

Tartalomhoz tartozó címkék: csi-kos
Közösségi ikonok
    Pinterest facebook google+ Instagram YouTube
kicsi bannerek
Vásárlóink mondták rólunk:

"Sokszor vásárolok neten, de ezt a csomagom szerettem a legjobban:) Köszi az élményt !" K. Szilvia

"Köszönöm a csomagot! Imádtam. Az a helyzet, hogy legszívesebben minden héten rendelnék tőled (olyan jók az akciók és az új cuccok)... csak azt nem bírom anyagilag, de igyekszem :) Hamarosan ismét rendelek!" H. Marika

"Megérkezett a csomagom, amit olyan gondosan és igényesen készítettél össze, hogy úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna!" Sz. Zsófia

TOVÁBB >>>

Ékszerkészítés a facebookon