Termékek Menü

CSI-KOS Bali gyöngyök

Bali gyöngyök

Bali és Bali stílusú alkatrészek

 

A szó, "Bali" onnan ered, hogy ezeket a gyöngyöket az Indonéz Bali szigetén készítik 100%-os kézi munkával. Mivel mindegyik gyöngy egyedülálló a belefektetett kézi munka miatt, áruk is igen magas.
A magas árfekvés miatt megjelentek az úgynevezett Bali stílusú gyöngyök, melyeket általában Indiában és Kínában gyártanak, így áruk jóval kedvezőbb a nagyközönség számára. Az elegáns de olcsó alapanyagból készült változatos, de egyszerű formájú gyöngyökből  szemet gyöngyörködtető stílusú és kinézetű gyöngyöket készítenek, megőrizve az eredeti rusztikus, etnikus jelleget.


Mindkét gyöngyfajta cirádás, növényi motívumokkal díszített.  Ezek a gyöngyök tulajdonképpen ékszeralkatrészek is, hiszen fémből készülne és fűzhetőek. Ez a két tulajdonság pedig ráillik a köztes ékszeralkatrészekre is.

Ékszerekben leggyakrabban kristály gyöngyökkel kombinálják, így érve el igazán egzotikus és eredeti kreációkat. Minden korosztály körében nagyon kedveltek!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: csi-kos
Közösségi ikonok
    Pinterest facebook google+ Instagram YouTube
kicsi bannerek
Vásárlóink mondták rólunk:

"Sokszor vásárolok neten, de ezt a csomagom szerettem a legjobban:) Köszi az élményt !" K. Szilvia

"Köszönöm a csomagot! Imádtam. Az a helyzet, hogy legszívesebben minden héten rendelnék tőled (olyan jók az akciók és az új cuccok)... csak azt nem bírom anyagilag, de igyekszem :) Hamarosan ismét rendelek!" H. Marika

"Megérkezett a csomagom, amit olyan gondosan és igényesen készítettél össze, hogy úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna!" Sz. Zsófia

TOVÁBB >>>

Ékszerkészítés a facebookon