Termékek Menü

CSI-KOS Ékszeralkatrészek Mágneses kapcsok

Mágneses kapcsok

Nagyszerű kinézet, praktikummal fűszerezve

Nehézséged van az apró kapcsokkal? Akkor a mágneses kapocs mosolyt varázsol arcodra, miközben divatos megjelenést biztosít számodra.
A mágneses kapcsok az új fejlesztések közé tartoznak az ékszeralkatrész piacon. Ennek ellenére ma már minden ékszerkészítő és ékszerviselő szívébe belopták magukat.

A mágneses kapocs könnyen használható mindenkinek, beleértve az idősebb korosztályt is akik különféle ízületi betegségekkel küzdenek és ujjaik már nem mozognak olyan jól, mint korábban. Ezeknek a kapcsoknak a segítségével mindenki könnyen felveheti ékszerét.

A mágneses kapocs, mily meglepő, 2 db részből áll, ami erősen vonzza egymást, így tartva biztonságosan a karkötőt, boka- illetve nyakláncot. Általában a mágnesek elég erősek ahhoz, hogy a nehezebb elemekből álló (pl. ásványgyöngy, nagyméretű üveggyöngy) ékszereket is jól tartsák.

Ahogyan nőtt ezen alkatrészek népszerűsége, a gyártók felismerték a benne rejlő üzleti lehetőséget és csodás darabokkal rukkoltak elő. Ma már nemcsak funkcionálisak, hanem némelyik igazi műalkotás. Akár egy-egy ékszer központi elemeként is megállják a helyüket.

Fontos! Amikor kinyitod a mágneses kapcsot, ne húzd szét! Ez idővel gyengítheti a mágnest. Inkáb "törd", mint egy perecet. :)

Régóta hiszik, és mára tudományos vizsgálatok is igazolták a mágnes gyógyító hatását. Hatásosan enyhítheti a kezek és az emberi test fájdalmait. Ezen megállapítások ellenére a különféle mágneses kapcsokat és gyöngyöket nem árulják orvosi célokra, így nem helyettesítik az orvos által előírt gyógymódokat, csak kiegészíthetik azt.

Fontos! Ne használj mágneses alkatrészt, ha terhes vagy, pacemaker vagy egyéb elektromos szerkezet van a testedben, testeden. A mágneses alkatrészeket tartsd távol a CD lemezektől, monitoroktól, pendriveoktól és bankkártyáktól, hiszen a mágneses mező megrongálhatja ezeket az eszközöket.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: csi-kos