Termékek Menü

CSI-KOS Ékszeralkatrészek Csomófogók

Csomófogók

Ezeket az alkatrészeket a munka lezárására használjuk. Hozzájuk lehet erősíteni a kapcsokat. Professzionális megjelenést kölcsönöznek alkotásodnak. Segítségével akár több sor gyöngyöt is illeszthetsz a kapcsodhoz, nem kell több soros záró elemet használnod, ha éppen nincs kéznél.

A csomófogóknak két fajtája létezik. A kész munka megjelenése mindkettőnél ugyanolyan, csak a használatuk tér el egymástól egy kicsit.

Oldalt nyíló csomófogók – mint a neve is mutatja oldalra nyílik, nincs rajta lyuk. (Hogyan... Oldalt nyíló csomófogó használata)

Lefele nyíló csomófogók – mint a neve is mutatja lefele nyílik, van rajta lyuk. (Hogyan... Lefele nyíló csomófogó használata)

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: csi-kos
Közösségi ikonok
    Pinterest facebook google+ Instagram YouTube
kicsi bannerek
Vásárlóink mondták rólunk:

"Sokszor vásárolok neten, de ezt a csomagom szerettem a legjobban:) Köszi az élményt !" K. Szilvia

"Köszönöm a csomagot! Imádtam. Az a helyzet, hogy legszívesebben minden héten rendelnék tőled (olyan jók az akciók és az új cuccok)... csak azt nem bírom anyagilag, de igyekszem :) Hamarosan ismét rendelek!" H. Marika

"Megérkezett a csomagom, amit olyan gondosan és igényesen készítettél össze, hogy úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna!" Sz. Zsófia

TOVÁBB >>>

Ékszerkészítés a facebookon