Termékek Menü

CSI-KOS Ékszeralkatrészek Gyöngykupakok

Gyöngykupakok

Az ékszerkészítésben leggyakrabban egy gyöngy, vagy kő kiemelésére használják. Használható a gyöngy egyik, illetve mindkét végén. Jól jöhet még láncok végére a szálvégek elrejtésére, a kapocs elé. Teljesen mindegy hogyan alkalmazod, mindenféleképpen egyénivé teszi ékszeredet.

Milyen méretet használjak?
Gyakran elmélkedünk, vajon milyen méretű gyöngykupak lenne a jó választás. Nagyobbat, mint a gyöngy, vagy kisebbet? Erről nincs egyetemes véleményük a profi ékszerkészítőknek. Néhányan úgy gondolják, a nagy gyöngykupak túlságosan sokat takar el a gyöngyből, ezért inkább a kisebbet választják, ami mint egy sapka csücsül a gyöngyön. Mi úgy gondoljuk, a méret függjön az ékszer stílusától.

Mi 1 mm-el nagyobb gyöngykupakot ajánljuk, mint amekkora a gyöngy.

Mindig próbálj ki többféle gyöngykupakot, hiszen sosem tudod meg hogyan nézne ki, ha nem próbálod ki!

A gyöngykupakok fajtáival lassan már Dunát lehetne rekeszteni, annyi féle van, kicsitől óriásig, ezüstözöttől, antikoltig, így van miből válogatni.

A tengerentúlon a diplomaosztón kalapot viselnek a diákok. Ha egy gyöngyödre gyöngykupakot teszel, akkor „ő” is átlép egy bizonyos minőségi küszöböt.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: csi-kos
Közösségi ikonok
    Pinterest facebook google+ Instagram YouTube
kicsi bannerek
Vásárlóink mondták rólunk:

"Sokszor vásárolok neten, de ezt a csomagom szerettem a legjobban:) Köszi az élményt !" K. Szilvia

"Köszönöm a csomagot! Imádtam. Az a helyzet, hogy legszívesebben minden héten rendelnék tőled (olyan jók az akciók és az új cuccok)... csak azt nem bírom anyagilag, de igyekszem :) Hamarosan ismét rendelek!" H. Marika

"Megérkezett a csomagom, amit olyan gondosan és igényesen készítettél össze, hogy úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna!" Sz. Zsófia

TOVÁBB >>>

Ékszerkészítés a facebookon