Termékek Menü

CSI-KOS Ékszeralkatrészek Kapcsolóelemek

Kapcsoló elemek
rengeteg lehetőség, hogy egymáshoz erősítsd láncaidat, alkatrészeidet

Nagyvonalakban, a felismerés és a sürgető szükség együtt vezetett ezen típusú alkatrészek megjelenéséhez. Ma már lélegzetelállító mennyiségben, formában, minőségben áll az ékszerkészítők rendelkezésére. Többségük ki is használja a bennük rejlő lehetőségeket és örömmel fogadja az újabb és újabb formákat.

A kapcsoló elemek kifejezés, precízen kifejezi milyen alkatrészeket értünk ez alatt a kategória alatt. Segítségükkel a készítő egymáshoz kapcsolhat különféle alkatrészeket, fityegőket, gyöngyöket...stb. Vitathatatlanul hasznosak ebben a rohanó, szabadidőszegény világban. Ráadásul szépek és könnyen, jól használhatóak.
Azonban nagyon tág fogalom, amibe rengeteg féle stílusú, alakú, alapanyagú termék tartozik. Tény, ha a fogalmat szigorúan vesszük, az ékszeralkatrészek nagy része ebbe a kategóriába esik, úgy mint szerelőkarikák, kapcsok. Ettől azonban tekintsünk el, hiszen ezekkel az alkatrészekkel külön cikkekben foglalkozunk.
Vitathatatlan, milyen változatos és lélegzetelállító fajtái léteznek a kapcsoló elemeknek. Természetesen az is nyilvánvaló, hogy egy bizonyos szint után már szükséged lesz kapcsoló elemekre. Nemcsak azért, mert nagyon praktikusan felhasználhatóak, hanem mert egyedi szépséget varázsolnak a legegyszerűbb kreációból is.

Tartalomhoz tartozó címkék: csi-kos
Közösségi ikonok
    Pinterest facebook google+ Instagram YouTube
kicsi bannerek
Vásárlóink mondták rólunk:

"Sokszor vásárolok neten, de ezt a csomagom szerettem a legjobban:) Köszi az élményt !" K. Szilvia

"Köszönöm a csomagot! Imádtam. Az a helyzet, hogy legszívesebben minden héten rendelnék tőled (olyan jók az akciók és az új cuccok)... csak azt nem bírom anyagilag, de igyekszem :) Hamarosan ismét rendelek!" H. Marika

"Megérkezett a csomagom, amit olyan gondosan és igényesen készítettél össze, hogy úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna!" Sz. Zsófia

TOVÁBB >>>

Ékszerkészítés a facebookon