Termékek Menü

Én és a CSÉkszerem! Pályázat

Én és a CSÉkszerem! Pályázat Készíts ékszert alapanyagainkból és nyerj!

Pályázatot hirdetünk vásárlóinknak!

Alkoss alapanyagainkból és nyerj 1000,-Ft értékű kupont! Fotózd le magad elkészült ékszereddel, a képet küldd el nekünk az enesacsekszerem@gmail.com  e-mail címre. Ha szégyenlős vagy, nem feltétlenül kell szefit készítened, elég ha egy testrészed is látszik az elkészült ékszerrel együtt a fotón. :)

A képek beküldési határideje: 2015.07.22.

A beérkezett képeket  2015.07.25-én feltöltjük a Csinálj Ékszert! webáruház facebook oldalára, a pályázó nevével együtt. Ennek megtörténtéről e-mail-ben értesítjük őket. Az egyik nyertest a Csinálj Ékszert! webáruház Kreatív Csapata választja ki. A másik nyertes a legtöbb Tetsziket, megosztást kapó fotón látható ékszer alkotója lesz. A képekre "szavazni" (tetszik, megosztás) 2015.07.31-ig lehet. Eredményhirdetés 08.01-jén facebook oldalunkon, illetve a nyertesekkel e-mail-ben is felvesszük a kapcsolatot.

A nyeremények beváltási határideje: 2015.08.08.

A kupon más kuponnal nem vonható össze, legalább 5.000,-Ft értékű termék vásárlásakor váltható be.

Pályázati feltételek:

A Csinálj Ékszert! webáruház regisztrált tagjának kell lenned és rendelkezned kell teljesített rendeléssel.

Éles, színhelyes, jól megvilágított témájú képekkel lehet nevezni.

A képek nem lehetnek sértőek, megbotránkoztatóak, az ilyen pályázatokat indoklás nélkül elutasítjuk.

Személyenként csak egy fotóval lehet nevezni. Ha mégis több képen szeretnéd bemutatni ékszeredet, készíthetsz kollázst képeidből, így egy képnek fognak számítani.

FONTOS!

A benyújtott képen szereplő ékszernek Csinálj Ékszert! alapanyagokból kell készülnie! Ha bizonytalan vagy egy adott alapanyag eredetét illetően, csak lépj be fiókodba, kattints a Korábbi rendeléseim feliratra, ahol megtalálod rendeléseidet. Vagy kérdezz minket, segítünk! :)

Mindenkinek örömteli alkotást kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus