Termékek Menü

Fimo Soft süthető gyurma 56g Kék Achát / Blue achat 386

Ár:
875 Ft
Cikkszám: 3378
Elérhetőség: Nincs készleten
Egységár: 875,00 Ft/darab
Szerezhető hűségpontok: 9
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Termékleírás

Fimo Effect süthető gyurma 56g Kék Achát / Blue achat 386
Az ár 1 darabra vonatkozik

Súlya: 56g
Színe: Kék Achát / Blue achat 386
Származási hely: EU

FIMO süthető gyurma használati utasítás

Formázás és keményítés:
Gyúrd át a FIMO gyurmát, majd alakítsd a kívánt formára. A FIMO gyurma alakításához használhatóak különféle modellező eszközök, például a finomabb részletek kialakításához. Helyezd a gyurmát alumínium fóliára vagy egy üveglapra, majd sütőben maximum 30 percig süsd 110C-on. A FIMO gyurma akkor keményedik meg, amikor teljesen kihűlt. Használj epoxy ragasztót a sérült, törött részek megjavítására, illetve fém alkatrészek rögzítésére. A megkeményedett gyurmát soha ne melegísd 110C fölé!

Tárolás:
A maradék gyurmát alumínium fóliában vagy folpackba csavarva tárold szobahőmérsékleten. A FIMO gyurma ne kerüljön kapcsolatba polisztirollal, polivinillel, polivinil kloriddal vagy styrofoammal.

FIGYELMEZTETÉS!
Csak 8 éves kor feletti gyermekeknek ajánlott, szülői felügyelet mellett.
Használat előtt gondosan olvasd át a használati utasítást, tartsd meg a későbbiekre is.

Elsősegély információ:
Véletlen túlmelegedés miatt keletkezett gázok belégzése esetén: a sérült személyt vigyed friss levegőre és hívj orvosi segítséget.
Sérülés esetén mindig azonnal kérj orvosi segítséget!
Felnőtteknek: olvasd el figyelmesen a használati utasítást, a figyelmeztetéseket, a használati utasítást tartsd meg a későbbiekre is.

Biztonsági előírások:
A megjelölt életkorú gyerekek csak felnőtt felügyeletével használhatják. A gyurmát mindig tartsd elzárva a 8 év alatti gyermekek, valamint a háziállatok elől. A gyurmázás befejeztével mindig moss kezet, a használt eszközöket tisztítsd meg. Ne használj a gyártó által nem javasolt kiegészítőket, eszközöket. Ne egyél, igyál vagy cigarettázzál a gyurmázás közben, közelében. A gyurmát ne vedd a szádba. A 110 C-os sütési hőmérsékletet ne lépd túl, mert mérgező gázok szabadulhatnak fel. Ne lépd túl a 30 perces sütési időt. A gyurma sütését mindig felnőtt felügyelje. Használj háztartási sütőhőmérőt a sütő hőfokának meghatározására. Mikrohullámú stőt ne használj a gyurma sütésére.

Hulladékkezelés:
A termék a háztartási hulladékként kezelendő.

Effekt Kvarc (mikro csillám)
Szállítási súly: 45gramm
Származási hely EU
Szín Kék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írja meg véleményét!