Termékek Menü

Karácsonyig még megérkezik!

Karácsonyig még megérkezik! Válaszd az MPL 1 munkanapos szállítási opciót!

Megrendelésedet még Karácsony előtt kézhez kaphatod MPL 1 munkanapos csomag szállítással, előre utalás esetén, ha utalásod 22-én 14:00 óráig megérkezik. (Ha a PayPal rendszerét használod, fizetésed azonnal jóváírásra kerül!)
Utánvéttel, ha megrendelésedet 22-én délelőtt 10 óráig leadod.

Még tart ajándék akciónk is, ha eddig halogattad a rendelést, ne habozz tovább!

Ha webáruházunkból 2014.12.15-26. között rendelsz, csomagodban meglepetés ajándékot találsz. Minden elköltött 6.000,-Ft után egy 1.500,-Ft értékű csomagot adunk ajándékba. Ha a rendelt termékek értéke nem éri el a 6.000,-Ft-ot, akkor is találsz majd a csomagodban egy kis meglepetést!

Mi lehet az ajándékcsomagokban?
Olyan termékek, amik:
- jelenleg is kaphatóak a webáruházban
- korábban kaphatóak voltak a webáruházban
- soha nem voltak kaphatóak a webáruházban.
A fentieken kívül kerülhet még bele kész ékszer is! :)

Fontos, hogy megrendelésedet határidőre kifizesd (előre fizetés esetén). A 6000,-Ft-os értékbe a rendelt termékek számítanak bele, az esetleges kedvezmények levonása utáni értéken (kupon, mennyiségi kedvezmény stb.)

Postázási napok az ünnepek alatt:

Rendelésed leadásakor vedd figyelembe, az ünnepi hetek alatt csak 22-én és 29-én fogunk postázni! Előtte és utána szokásosan, minden munkanapon.
22-én és 29-én is a délután 2-ig beérkezett utalásokat feldolgozzuk és még aznap postázzuk.

Ha megrendelésedet még Karácsony előtt szeretnéd megkapni, minél előbb add le megrendelésedetj, illetve válaszd az MPL 1 munkanapos szállítási opciót!

Az ajándékokon felül természetesen továbbra is érvényes az eddig megszokott 5000,- Forintos ingyenes szállítási értékhatár, amiről itt olvashatsz bővebben.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus