Termékek Menü

Nyerd vissza megrendelésed árát!

Nyerd vissza megrendelésed árát! 2014. szeptember 4. - 2014. szeptember 21. között leadott megrendelések között sorsolunk!

Ha 2014. szeptember 4. és 2014. szeptember 21. között rendelsz és azt határidőre kifizeted, részt veszel a sorsoláson, ahol visszanyerheted megrendelésed teljes értékét.

Sorsolás időpontja: 2014. szeptember 30.

A nyerteseket e-mail-ben értesítjük, nevüket közzé tesszük hírlevélben, szociális médiában. A nyereményt kupon formájában juttatjuk el a nyertesnek, az készpénzre nem váltható.

Amennyiben a fenti feltételeket nem fogadod el, azaz nem szeretnéd hogy megrendelésed részt vegyen a sorsoláson, megrendelésed leadásakor kérjük ezt írd be a megjegyzés mezőbe, vagy jelezd felénk a Kapcsolat menüponton keresztül.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus
Közösségi ikonok
    Pinterest facebook google+ Instagram YouTube
kicsi bannerek
Vásárlóink mondták rólunk:

"Sokszor vásárolok neten, de ezt a csomagom szerettem a legjobban:) Köszi az élményt !" K. Szilvia

"Köszönöm a csomagot! Imádtam. Az a helyzet, hogy legszívesebben minden héten rendelnék tőled (olyan jók az akciók és az új cuccok)... csak azt nem bírom anyagilag, de igyekszem :) Hamarosan ismét rendelek!" H. Marika

"Megérkezett a csomagom, amit olyan gondosan és igényesen készítettél össze, hogy úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna!" Sz. Zsófia

TOVÁBB >>>

Ékszerkészítés a facebookon