Termékek Menü

Pocahontas nyakék készítése

Pocahontas nyakék elkészítése lépésről-lépésre

Lépésről-lépésre leírásunk alapján Te is könnyen elkészítheted ezt az indián álomfogók ihlette Pocahontas nyakéket! Viszonylag gyorsan, látványos végeredménnyel!

Elkészítéséhez az alábbi alapanyagokra lesz szükséged:

Első lépésként fűzd fel a kiválasztott gyöngyeidet a gumis fűzőszálra. A végét zárd le stopper-csomófogó kombinációjával.

A gyöngyös rész egy kicsit hosszabb legyen, mint a nyakad körméretének a fele, hiszen choker jellegű lesz a nyaklánc ezen része. Mikor elérted a kívánt hosszúságot, a másik végét is zárd le stopper-csomófogó kombinációval.

Most tervezd meg a nyakláncod alapját. Vágj le egy olyan hosszú láncot, amilyen hosszúra a nyakláncod tollas részét szeretnéd. (Ez van a gyöngyök alatt a képen.) Vágj le két olyan hosszú láncot, amivel kiegészítve a gyöngyös részt, choker hosszúságú nyakláncot kapsz. (Choker: nyakra felfekvő lánc/nyakdísz) 

Az elemeket kapcsold össze szerelőkarikával és ne felejts el kapcsot is tenni a végére! :)

Tervezd meg a tollas díszt a nyakláncodra! Döntsd el milyen és hány darab tollból legyen egy dísz, majd fogasd őket bőrvégbe. Ezen a nyakláncon 3 tollból álló díszek vannak.

Most következnek a függő díszek a tollas rész alá.  A tollaidhoz viszonyítva tervezd meg milyen hosszúak legyenek a díszek. Lehetnek egyformák vagy bohókásan össze-visszák. :) Mindegyik függő dísz végére tegyél egy szerelőkarikát vagy kapcsoló elemet mint a képen. 

 

A nyaklánc láncos részére szerelőkarikával függeszd fel a tollas díszeket és a fém függő díszeket.

És kész is vagy!

TIPP! Ha szeretnél hozzá fülbevalót is, készíts kettővel több madártollas függő díszt és tedd őket fülbevaló akasztóra!

Az ékszer elkészítéséért és a képekért köszönet Németh Nikolettnek.
Nikolett Instagram oldala: @masnikolettt  https://www.instagram.com/masnikolettt/  

Tartalomhoz tartozó címkék: okosblog
blog comments powered by Disqus