Termékek Menü

Sprórolj minden egyes ékszeralkatrész vásárlásodkor akár 20-40%-ot!

Nem csak ma, nem csak holnapután MINDIG!

Számunkra fontos, hogy a legjobb minőséget a legjobb áron kapják vásárlóink, folyamatos termék- és technikai támogatás mellet (5letelő, CSI-KOS). 2008 óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindezt biztosítsuk igényes vásárlóinknak. Mit is jelent ez a gyakorlatban?

 

Legtöbb termékünknél mennyiségi kedvezményt biztosítunk, azaz minél többet teszel a kosaradba, annál olcsóbb lesz! Ezt a kedvezményt a terméklapon láthatod, a fő kép jobb oldalán.

Ezen felül vásárlásod végösszegétől függően százalékos kedvezményt biztosítunk az alábbiak alapján:
10.000 forint feletti vásárlásnál -5%
20.000 forint feletti vásárlásnál -10%
30.000 forint feletti vásárlásnál -15%

Ezek a kedvezmények azonnal jóváírodnak kosaradban, nem szükséges hozzá semmilyen kupon! Ugye hogy fantasztikus? Ha akciós termékeink közül válogatsz, még többet spórolhatsz!

Ingyen szállítunk már 10.000,-Ft felett! Válaszd bármelyik szállítási módot és az előre fizetést (banki átutalás, bankkártya vagy PayPal)! Ha nem szeretnél előre fizetni, utánvéttel is fizethetsz, azonban annak sajnos plusz díja van, viszont bármelyik szállítási módhoz választhatod az utánvétet is!

Elakadtál az ékszerkészítésben? Nem tudod mihez hogy fogj hozzá? Ötlet hiányod van? Látogasd meg 5letelő és CSI-KOS oldalunkat, vagy lépj velünk kapcsolatba ide kattintva és kérdezz! Örömmel válaszolunk! :)

Szeretettel várunk facebook csoportunkban is!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus