Termékek Menü

Szállítási díjak

Az alábbi táblázatban látod a webáruházban választható szállításokat és a hozzájuk kapcsolódó költségeket.

Ha a rendelt termékek értéke meghaladja a 7.500,-Ft-ot, rendelésedet ingyen szállítjuk (GLS CsomagPont, Csomagautomata, Postán maradó, Pick Pack)!

 

2018. év végi csomagfeladási napok:

GLS CsomagPont:

Szállítási idő 1 munkanap, A csomagpontra érkezésről e-mail/SMS értesítés.

Magyarországon több mint 550 GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye küldeményét. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

A csomagátvételnél vedd figyelembe a CsomagPontok nyitvatartási idejét, amit a CsomagPont kiválasztásakor is megnézhetsz.

GLS CsomagPont szállítás esetén bármelyik általunk biztosított fizetési módot választhatod: utánvét, banki átutalás, paypal, bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül.
Díja: 7.500,-Ft-ig 675,-Ft helyett 675,-Ft, 7.500,-Ft felett ingyenes!
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

MPL Csomagautomata:

A postának jelenleg közel 50 csomagautomatája van az országban, ahova a feladást követően 1-2 munkanapon belül érkezik meg a csomag. A csomagautomatába érkezésről SMS/e-mail értesítést kapsz, benne egy kóddal. A telefonszámod és a kód megadásával tudod kinyitni az automata rekeszét és átvenni a csomagodat. Erre 2 munkanapod van, ezután SMS értesítést kapsz melyik postán tudod átvenni a csomagodat további 10 napig.

MPL Csomagautomata szállítás esetén bármelyik általunk biztosított fizetési módot választhatod: utánvét, banki átutalás, paypal, bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül.
Díja: 7.500,-Ft-ig 675,-Ft, 7.500,-Ft felett ingyenes!
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

Postán maradó csomag:
Rendelésed leadásakor tudod kiválasztani melyik településen és postán szeretnéd átvenni a rendelésedet. Szállítási ideje, a feladástól számítva 1-2 munkanap. A postára érkezést követően 10 napig őrzik. Csomagod postára érkezéséről SMS/e-mail értesítést kapsz.

MPL Csomagautomata szállítás esetén bármelyik általunk biztosított fizetési módot választhatod: utánvét, banki átutalás, paypal, bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül.
Díja: 7.500,-Ft-ig 675,-Ft, 7.500,-Ft felett ingyenes!
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

PickPack:
Az ország számos helyén találsz PickPack Pontokat. Előnye hogy  csomagodat nagyon sok helyre kérheted, viszont szállítási ideje 4-5 munkanap a feladástól számítva, ezt mindenképpen vedd figyelembe rendeléskor. A csomagot az átvételi pontra érkezését követően 5 munkanapig őrzik.Pick
Packba történő szállítás esetén bármelyik általunk biztosított fizetési módot választhatod: utánvét, banki átutalás, paypal, bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül.
Díja: 7.500,-Ft-ig 600,-Ft, 7.500,-Ft felett ingyenes!
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

 

GLS Csomagszállítás:

Leggyorsabb szállítási mód! A feladást követő munkanapon viszi a futár, előre jelzett idősávban. Lehetőség szállítás előtti címmódosításra, e-mail/SMS értesítés a kézbesítésről.
A GLS e-mail/SMS üzenetben értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendeléséről. A GLS a kiszállítás napján újabb értesítőt küld, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Így az átvevő felkészülhet a csomag fogadására.

Ha a GLS nem találja a megadott szállítási címen a címzettet, a GLS megkérdezi a szomszédot, hogy átveszi-e  a csomagot. Ha nincs olyan szomszéd, aki átvenné, a GLS visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapo(ko)n megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni.
Ha ezt szeretnéd elkerülni, kérd csomagodat arra a címre, ahol napközben tartózkodsz! (pl. munkahely)

Ha fontos számodra a gyors házhoz szállítás, válaszd a GLS csomagszállítást!

A 38 depóból és egy csomagirányító központból álló hálózatával a GLS Hungary Magyarország egész területén elérhető az ügyfelek számára. A jól felépített hálózat gyors, zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé. A csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek.

Díja 7.500,-Ft-ig 930,-Ft, 7501-15.000,-Ft között 500,-Ft, 15.000,-Ft felett ingyenes
Utánvétes fizetés: 450,-Ft


Bármilyen szállítási módot is választasz, e-mailben értesítünk ha feladtuk a rendelésedet. Értesítő levelünkben megtalálod a küldemény ragszámát, csomagszámát, illetve nyomonkövetési linkjét ha az adott szállítási módnál ez igénybe vehető.

Csomag feladási határidőink:

  • Előre fizetés esetén a munkanapon délelőtt 11-ig kifizetett rendeléseket még aznap postázzuk.
  • Utánvét esetén a munkanapon délelőtt 11-ig leadott megrendeléseket még aznap postázzuk.
Közösségi ikonok
    Pinterest facebook google+ Instagram YouTube
kicsi bannerek
Vásárlóink mondták rólunk:

"Sokszor vásárolok neten, de ezt a csomagom szerettem a legjobban:) Köszi az élményt !" K. Szilvia

"Köszönöm a csomagot! Imádtam. Az a helyzet, hogy legszívesebben minden héten rendelnék tőled (olyan jók az akciók és az új cuccok)... csak azt nem bírom anyagilag, de igyekszem :) Hamarosan ismét rendelek!" H. Marika

"Megérkezett a csomagom, amit olyan gondosan és igényesen készítettél össze, hogy úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna!" Sz. Zsófia

TOVÁBB >>>

Ékszerkészítés a facebookon