Termékek Menü

Szállítási díjak

Az alábbi táblázatban látod a webáruházban választható szállítási módokat és a hozzájuk kapcsolódó költségeket.

Ingyenes szállítás 10.000 Forinttól!

Szállítási mód 10.000 forint alatt 10.000 forint felett
GLS házhoz szállítás 950 Ft INGYENES
MPL Postán maradó csomag 850 Ft INGYENES
GLS csomagpont 950 Ft INGYENES
MPL csomagautomata 850 Ft INGYENES

Utánvét díja: 450,-Ft

GLS Házhoz szállítás:

Leggyorsabb szállítási mód! A feladást követő munkanapon viszi a futár, előre jelzett idősávban. Lehetőség szállítás előtti címmódosításra, e-mail/SMS értesítés a kézbesítésről.
A GLS e-mail/SMS üzenetben értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendeléséről. A GLS a kiszállítás napján újabb értesítőt küld, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Így az átvevő felkészülhet a csomag fogadására.

Ha a GLS nem találja a megadott szállítási címen a címzettet, a GLS megkérdezi a szomszédot, hogy átveszi-e  a csomagot. Ha nincs olyan szomszéd, aki átvenné, a GLS visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapo(ko)n megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni.
Ha ezt szeretnéd elkerülni, kérd csomagodat arra a címre, ahol napközben tartózkodsz! (pl. munkahely)

Ha fontos számodra a gyors házhoz szállítás, válaszd a GLS csomagszállítást!

A 38 depóból és egy csomagirányító központból álló hálózatával a GLS Hungary Magyarország egész területén elérhető az ügyfelek számára. A jól felépített hálózat gyors, zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé. A csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek.

Díja: 10.000 Forintig 950,- , 10.000,-Ft felett ingyenes!
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

MPL Postán maradó csomag:
Rendelésed leadásakor tudod kiválasztani melyik településen és postán szeretnéd átvenni a rendelésedet. Szállítási ideje, a feladástól számítva 1-2 munkanap. A postára érkezést követően 10 napig őrzik. Csomagod postára érkezéséről SMS/e-mail értesítést kapsz.

Díja: 10.00,-Ft-ig 850,-Ft, 10.000,-Ft felett ingyenes!
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

GLS CsomagPont:

Szállítási idő 1 munkanap, A csomagpontra érkezésről e-mail/SMS értesítés.

Magyarországon több mint 550 GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye küldeményét. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

A csomagátvételnél vedd figyelembe a CsomagPontok nyitvatartási idejét, amit a CsomagPont kiválasztásakor is megnézhetsz.

GLS CsomagPont szállítás esetén bármelyik általunk biztosított fizetési módot választhatod: utánvét, banki átutalás, paypal, bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül.
Díja: 10.000 Forintig 950,- , 10.000,-Ft felett ingyenes!
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

MPL Csomagautomata:

A postának jelenleg közel 50 csomagautomatája van az országban, ahova a feladást követően 1-2 munkanapon belül érkezik meg a csomag. A csomagautomatába érkezésről SMS/e-mail értesítést kapsz, benne egy kóddal. A telefonszámod és a kód megadásával tudod kinyitni az automata rekeszét és átvenni a csomagodat. Erre 2 munkanapod van, ezután SMS értesítést kapsz melyik postán tudod átvenni a csomagodat további 10 napig.

MPL Csomagautomata szállítás esetén bármelyik általunk biztosított fizetési módot választhatod: utánvét, banki átutalás, paypal, bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül.
Díja: 10.00,-Ft-ig 850,-Ft, 10.000,-Ft felett ingyenes!
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

Bármilyen szállítási módot is választasz, e-mailben értesítünk ha feladtuk a rendelésedet. Értesítő levelünkben megtalálod a küldemény  csomagszámát, illetve nyomonkövetési linkjét ha az adott szállítási módnál ez igénybe vehető.

Csomag feladási határidőink:

  • Előre fizetés esetén a munkanapon délelőtt 11-ig kifizetett rendeléseket még aznap postázzuk.
  • Utánvét esetén a munkanapon délelőtt 11-ig leadott megrendeléseket még aznap postázzuk.

 

Közösségi ikonok
    Pinterest facebook google+ Instagram YouTube
kicsi bannerek
Vásárlóink mondták rólunk:

"Sokszor vásárolok neten, de ezt a csomagom szerettem a legjobban:) Köszi az élményt !" K. Szilvia

"Köszönöm a csomagot! Imádtam. Az a helyzet, hogy legszívesebben minden héten rendelnék tőled (olyan jók az akciók és az új cuccok)... csak azt nem bírom anyagilag, de igyekszem :) Hamarosan ismét rendelek!" H. Marika

"Megérkezett a csomagom, amit olyan gondosan és igényesen készítettél össze, hogy úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna!" Sz. Zsófia

TOVÁBB >>>

Ékszerkészítés a facebookon