Termékek Menü

Szállítási költségek 2017. március 13-tól.

MPL Csomagautomata:

A postának jelenleg közel 50 csomagautomatája van az országban, ahova a feladást követően 1-2 munkanapon belül érkezik meg a csomag. A csomagautomatába érkezésről SMS/e-mail értesítést kapsz, benne egy kóddal. A telefonszámod és a kód megadásával tudod kinyitni az automata rekeszét és átvenni a csomagodat. Erre 2 munkanapod van, ezután SMS értesítést kapsz melyik postán tudod átvenni a csomagodat további 10 napig.

MPL Csomagautomata szállítás esetén bármelyik általunk biztosított fizetési módot választhatod: utánvét, banki átutalás, paypal, bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül.
Díja: 7.500,-Ft-ig 675,-Ft helyett 490,-Ft, 7.500,-Ft felett ingyenes!
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

Postán maradó csomag:
Rendelésed leadásakor tudod kiválasztani melyik településen és postán szeretnéd átvenni a rendelésedet. Szállítási ideje, a feladástól számítva 1-2 munkanap. A postára érkezést követően 10 napig őrzik. Csomagod postára érkezéséről SMS/e-mail értesítést kapsz.

MPL Csomagautomata szállítás esetén bármelyik általunk biztosított fizetési módot választhatod: utánvét, banki átutalás, paypal, bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül.
Díja: 7.500,-Ft-ig 675,-Ft helyett 490,-Ft, 7.500,-Ft felett ingyenes!
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

Posta Pont (Mol kutak, Coop üzletek):
Rendelésedet átveheted Mol kutakon vagy Coop üzletekben, azok nyitvatartási ideje alat.
Szállítási ideje a feladástól számítva 1-2 munkanap. A Posta Pontra érkezést követően 10 napig őrzik.
Csomagod Posta Pontra érkezéséről SMS/e-mail értesítést kapsz.
Posta Pontra történő szállítás esetén bármelyik általunk biztosított fizetési módot választhatod: utánvét, banki átutalás, paypal, bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül.
Díja: 7.500,-Ft-ig 675,-Ft, 7.500,-Ft felett ingyenes!
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

PickPack:
Az ország számos helyén találsz PickPack Pontokat. Előnye hogy  csomagodat nagyon sok helyre kérheted, viszont szállítási ideje 4-5 munkanap a feladástól számítva, ezt mindenképpen vedd figyelembe rendeléskor. A csomagot az átvételi pontra érkezését követően 5 munkanapig őrzik.Pick
Packba történő szállítás esetén bármelyik általunk biztosított fizetési módot választhatod: utánvét, banki átutalás, paypal, bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül.
Díja: 7.500,-Ft-ig 600,-Ft, 7.500,-Ft felett ingyenes!
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

 

MPL csomag:
Leggyorsabb és legkedveltebb szállítási módunk! A feladást követő munkanapon kézbesítik. A kézbesítését kétszer kísérlik meg, utána letétbe helyezik a postán, ahol 10 napig őrzik.
MPL csomag esetén bármelyik általunk biztosított fizetési módot választhatod: utánvét, banki átutalás, paypal, bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül.

Díja 7.500,-Ft-ig 930,-Ft, 7501-15.000,-Ft között 500,-Ft, 15.000,-Ft felett ingyenes
Utánvétes fizetés: 450,-Ft

Ha megrendelésed sürgős,  az MPL csomagot válaszd!


Bármilyen szállítási módot is választasz, e-mailben értesítünk ha feladtuk a rendelésedet. Értesítő levelünkben megtalálod a küldemény ragszámát, csomagszámát, illetve nyomonkövetési linkjét ha az adott szállítási módnál ez igénybe vehető.

Csomag feladási határidőink:

  • Előre fizetés esetén a munkanapon délelőtt 11-ig kifizetett rendeléseket még aznap postázzuk.
  • Utánvét esetén a munkanapon délelőtt 11-ig leadott megrendeléseket még aznap postázzuk.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus
Közösségi ikonok
    Pinterest facebook google+ Instagram YouTube
kicsi bannerek
Vásárlóink mondták rólunk:

"Sokszor vásárolok neten, de ezt a csomagom szerettem a legjobban:) Köszi az élményt !" K. Szilvia

"Köszönöm a csomagot! Imádtam. Az a helyzet, hogy legszívesebben minden héten rendelnék tőled (olyan jók az akciók és az új cuccok)... csak azt nem bírom anyagilag, de igyekszem :) Hamarosan ismét rendelek!" H. Marika

"Megérkezett a csomagom, amit olyan gondosan és igényesen készítettél össze, hogy úgy éreztem, mintha ajándékot kaptam volna!" Sz. Zsófia

TOVÁBB >>>

Ékszerkészítés a facebookon